Sofclear (1 db)

-40%
Sofclear (1 db)
Sofclear (1 db)
A megfelelő lencsék megléteről érdeklődni +36-70-638-00-57 telefonszámon.
1,900 Ft 1,140 Ft


Cikkszám: G-003
Db:
kupon text: A kupon vásárlása után abban az esetben, ha a termék átvétele nem személyesen történik, kérjük megrendelni a termék szállítását (a kiszállítás nem dijtalan).
Görbület:
Dioptria (PWR):
Kupon Website:
Kupon Kód:

Az Gelflex cég laboratóriumában létrehoztak egy hihetetlenül kényelmes kontaktlencsét, tökéletes illeszkedéssel, nedvességtartalom tartással és UV védő bevonattal. Azok a lencsék kényelmesek az Ön szemére, amelyeket könnyű felhelyezni és illeszteni.

A Gelflex megvalósította a Sofclear-rel – ez az a lencse, amely tökéletesen felfekszik és nem érezni a szem felületén, köszönhető a modern „Radial Edge” gyártási technológiának, sikerült elvékonyítani a peremet.

Ez a technológia lehetővé tette az egyenletes peremvastagság megvalósítását, ami maximális kényelmet biztosít, nem irritálja a szaruhártyát. A lencsék plazma feszültséggel megmunkáltak, ami tartóssá teszi és ellenállóvá a fehérje, illetve lipid felrakodásokkal szemben.

A görbület aránya az átmérőhöz, valamint a jelentéktelen vastagság és az elvékonyított perem megengedi, hogy laposabb szaruhártyával rendelkező pácienseknek is ajánlható. (8.00 görbületig)

A Sofclear Plus kontaktlencse kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ezek között ki kell emelni a magas nedvességtartalmát, az oxigén áteresztő képességét, a kényelmes felhelyezkedést és a teljesen veszélytelen használatot. A Sofclear Plus – egy végtelenül kényelmes lencse, amely hosszú távon biztosítja a komfort érzetet. Gyakorlatilag a páciens nem érzékeli a lencse jelenlétét, mivel a gyártási metódus, a modern technológiának köszönhetően, vékonyított peremeket biztosít.

A Sofclear Plus kontaktlencse 1 havi, nappali viseletre alkalmas. Enyhén árnyalatos, kényelmes használatot eredményez, minimálisan érzékelhető a szaruhártyán.

 

Típus: Lágy kontaktlencse

Viselet: Nappali

Viseleti időtartam: 1 hónap

Átmérő (mm): 14.3

Nedvességtartalom (%): 55

Származási ország: Ausztrália

Felhasználási terület: Optikai

Anyaga: Methafilcon A

Gyártó: Gelflex

Fertőtlenítése: peroxidos, kémiai

Dk/t: 31,6

Színtelen, UV szűrős, a folyadékban látható