Sofclear+ (3 db)

Sofclear+ (3 db)
Sofclear+ (3 db)
A megfelelő lencsék megléteről érdeklődni +36-70-638-00-57 telefonszámon.
3,800 Ft


Cikkszám: G-004
Db:
kupon text: A kupon vásárlása után abban az esetben, ha a termék átvétele nem személyesen történik, kérjük megrendelni a termék szállítását (a kiszállítás nem dijtalan).
Görbület:
Dioptria (PWR):
Kupon Website:
Kupon Kód:

Az Ausztrál Gelflex cég folyamatosan lépést tart az idővel és nem áll le az elért célok után. Ennek fényében alkotta meg a Sofclear plus unikális kontaktlencsét, amely egy logikus következmény a Sofclear családban.

A Sofclear Plus kontaktlencse kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ezek között ki kell emelni a magas nedvességtartalmát, az oxigén áteresztő képességét, a kényelmes illeszkedést és a teljesen veszélytelen használatot. A Sofclear Plus – egy végtelenül kényelmes lencse, amely hosszú távon biztosítja a komfort érzetet. Gyakorlatilag a páciens nem érzékeli a lencse jelenlétét, mivel a gyártási metódus, a modern technológiának köszönhetően, vékonyított peremeket biztosít.

A Sofclear Plus kontaktlencse 1 havi, nappali viseletre alkalmas. Enyhén árnyalatos, kényelmes használatot eredményez, minimálisan érzékelhető a szaruhártyán.

 

Típus: Lágy kontaktlencse

Viselet: Nappali

Viseleti időtartam: 1 hónap

Átmérő (mm): 14.3

Nedvességtartalom (%): 55

Származási ország: Ausztrália

Felhasználási terület: Optikai

Anyaga: Methafilcon A

Gyártó: Gelflex

Fertőtlenítése: peroxidos, kémiai

Dk/t: 31,6

Színtelen, UV szűrős, a folyadékban látható